Odds

Odds & Betting

Ett enkelt sätt att få in snabba pengar är att börja med oddsbetting. Det kan låta riskfyllt, men det finns flera vis att minska riskfaktorn drastiskt.

Ett framgångstips är att registrera sig på flera olika sidor och spela oddsen mot varandra. Till exempel kan en tennismatch (som bara har två utgångar, vinst för någon av spelarna) ha 1.5 i odds på ena spelaren på en spelsida, medans motståndaren har 3.5 i odds på en annan sida. Spelar du då tex 100 kronor på 1.5, och 50 kronor på 3.5, så kommer du alltid minst få pengarna tillbaka (vid vinst för favoriten med 1.5 får du tillbaka dina 150 kronor). Skulle dock utmanaren vinna matchen så vinner du 175 kronor, och går på så vis plus 25 kronor. Tänk då om du hade en större budget från början, och kunde satsa mer. Då vinner du också mer!

fotboll

Ett tips för att få maximal utdelning av betting är att utnyttja de olika bettingsidornas bonusar. Som ny spelare erbjuder nästan alla bettingsidor insättningsbonusar. Det betyder att du får mer pengar att spela för än vad du sätter in (ofta dubbelt så mycket!). Vi på Cashbloggen kommer regelbundet uppdatera vår sida med de bästa bonusarna, för att du enkelt skall få maximal utdelning.

Betsson erbjuder just nu ett riskfritt spel på upp till 1000 kronor för nya spelare. Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet!

27165 Betsson Skin

 

fotbollpagras.jpg