Ekonomi

Bank Norwegian kreditkort – Få cashback till semestern

(Inlägget är reklam för Bank Norwegian kreditkort och innehåller annonslänkar)

Tycker du om att resa? I så fall erbjuder Bank Norwegian kreditkortet för dig. Med detta kreditkort kan du spara till din drömsemester året om genom att du får 0.5% Cashpoints på alla dina vardagsköp som kan användas för att köpa flygresor. Om du betalar alla årets köp med Norwegian-kortet finns det mycket pengar att spara när semestern väl ska bokas. Cashpoints kan användas för att hel- eller delbetala flygresor hos Norwegian.

Andra fördelar med kortet är att du får extra Cashpoints (4-10%) när du köper flygbiljetter hos Norwegian. Om du använder kortet som betalning för resan så ingår även reseförsäkring och avbeställningsskydd. Det är även avgiftsfritt att ta ut kontanter i utlandet.

Kreditkortet har ingen årsavgift och köp med kortet är avgiftsfria.

Så varför använda ett vanligt kreditkort som inte ger dig någonting, när du istället kan få tillbaka 0.5% av alla dina köp till reskassan?

Läs mer om fördelarna med kortet och ansök här: Kreditkort hos Bank Norwegian