Handel

Dropshipping – Tjäna pengar online

Vad är dropshipping och hur tjänar du på det?

Dropshipping är en metod där du som mellanhand säljer produkter utan att ha ett fysiskt lager. Produkten levereras direkt från distributör/tillverkare till slutkund. Kort och gott så går det ut på att en kund lägger en beställning, du tar betalt och lägger sedan en beställning hos tillverkaren som sedan skickar varan direkt till slutkund.

Vi på Cashbloggen rekommenderar AliExpress för att göra just detta. AliExpress är en marknadsplats där du kan beställa varor till förmånliga priser som sedan kan skickas direkt till slutkund. Detta medför det faktum att du slipper ha ett lager, vilket reducerar risk.

Denna metod anser vi vara fördelaktig pga att du som mellanhand kan nå ut till slutkund innan distributören, vilket medför att du kan med relativt enkla medel och låg risk tjäna pengar på affären.

dropshipping
Kunden lägger beställning, du tar betalt. Du lägger en beställning mot distributören som sedan skickar varan till slutkund.

Varför AliExpress?

AliExpress är ett enormt marknadsnätverk där alla typer av produkter säljs, detta medför att du kan hitta just din nisch och de produkter du vill sälja. Mestadels så sker tillverkningen i Asien vilket medför att priserna är låga.

Kom igång!

Det är ett relativt litet steg att komma igång med detta. Öppna ett gratiskonto på AliExpress, hitta de produkter du vill sälja. Många distributörer tillhandahåller bra produktbilder som du kan använda i din försäljning. Annonsera ut eller (om du har en) använd din  webbshop för att sälja produkterna. Ta betalt , lägg beställningen hos distributören via AliExpress och låt produkten levereras till slutkundens adress. Efter dessa enkla steg kan du börja tjäna pengar redan idag!

AliExpress.com Product – Factory Wholesale Wearable Devices DZ09 Smart Watch With Camera SIM Card Andriod Smartwatch For Men Women Gift Smart Electronics

%d bloggare gillar detta: