Trading

Kryptovaluta – Bitcoin i julklapp?

 

Du kan inte missat det, den senaste tiden har det fullkomligt exploderat kring Bitcoin och kryptovalutor i övrigt. I stort sett har alla de större kryptovalutorna rusat i höjden.

Över fördubbling av investerat kapital

För att sätta lite perspektiv så kan man titta på utvecklingen sedan November på Bitcoin som är den största. Hade du köpt Bitcoin för en månad sedan så hade du idag (20 dec 2017) haft en ökning på ca 228% i investerat kapital. En investering en kryptovalutan Ethereum hade gett 233%. Ripple, en annan kryptovaluta har stigit med hela 313%!

Börja handla med kryptovaluta

Vill du hoppa på tåget och handla med kryptovalutor så kan du göra detta via Etoro. Via Etoro kan du handla alla de större valutorna BitcoinEthereum, Ripple, Dash, Litecoin med mera. Så om du tror att man kan rida ytterligare på vågen – Öppna en konto och börja handla idag!
Eller kanske ge bort lite krypto till någon kär i julklapp!
Och som alltid: All handel innebär risk. Riskera endast det kapital du är beredd att förlora. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
PIL
God jul! Från oss på Cashbloggen!

%d bloggare gillar detta: