Ekonomi

Re:member kreditkort – Få ut maximalt av din shopping

Re:member Flex kreditkort är till för dig som gillar shopping, eller som helt enkelt bara vill få maximal rabatt på dina köp. Fördelarna med Re:members kreditkort (förutom att det inte har någon årsavgift och upp till hela 8 veckors räntefri kredit) är att du får rabatt i över 250 webbutiker, med allt från kläder till elektronik, hotell och apoteksvaror. Vissa butiker ger upptill 25 % rabatt! Så här finns verkligen pengar att spara.

När du skaffat dig Re:members kreditkort är det jätteenkelt att utnyttja rabatterna. Du loggar bara in via Re:member reward och klickar dig vidare till den butik du vill handla från. Du betalar ditt köp med ditt Re:member kort och rabatten kommer att dras av från din nästa kreditkortsfaktura!

Precis som med de kreditkort som Cashbloggen skrivit om tidigare (se länk) finns det även en ränta på Re:member Flex kortet. Men om du betalar hela beloppet när du får din faktura så blir det faktiskt ingen ränta alls.