Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v4)

Förra veckan svek Valencia tiotusingen genom att ta två röda kort och förlora mot jumbon Las Palmas. Denna veckan tar vi nya tag med två stycken Serie A matcher samt en FA-cup match.

Veckans tips är en Trippel:

26-01-2018: Yeovil Town – Manchester United 2 (1.13)

Manchester United reser till det 21a placerade laget i Engelska fjärdeligan – Yeovil Town. Vi gissar på att Mourinho kommer att vila många spelare inför veckomötet mot Tottenham, men oavsett vilken elva som ställer upp på Fredag så ska man bara vinna.

27-01-2018 Chievo – Juventus 2 (1.33)

Juventus har verkligen kommit igång och har inför detta möte nio vinster på de tio senaste matcherna. Chievo å andra sidan har en svag form och förlorade senast mot Lazio med hela 5-1.

28-01-2018 SPAL – Inter  2 (1.66)

Inter har åtta (!!!) raka matcher utan vinst. Men nu är det dags för Milanogänget att visa vilka fotbollskunskaper man besitter! Vi tror att SPAL (som har fyra raka vinstfria matcher) blir slagpåsen som ger Inter vinnarmentaliteten tillbaka!

Totalodds: 2.53

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 765 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida