Trading

Hur handlar man kryptovalutor?

Kort intro till krypto

Den senaste tiden har få undkommit att höra talas om kryptovalutor. En kryptovaluta kan kort beskrivas som en digital valuta, ofta utan en central styrning såsom koppling till en centralbank.  Den största och mest kända heter Bitcoin men ett flertal andra har också poppat upp på marknaden. Det är egentligen ingen nyhet och konceptet har funnits sedan 1998. På grund av den enorma värdeökningen på flera kryptovalutor har detta blivit en populär investering snarare än valuta.

Hur kan jag investera i kryptovalutor?

Som sagt har många hört talas om dessa valutor, men vet inte hur man handlar med dem. Det finns dock flera sätt att göra detta, på Cashbloggen föreslår vi handel via Etoro på grund av enkelheten och utbudet.  Via Etoro kan du handla alla de större valutorna; BitcoinEthereumRippleDashLitecoin med mera.

Låter detta intressant kan du via länken öppna ett konto:  Öppna konto och börja handla idag!

131-Financead-Banners_SW_728x90Hur fungerar Etoro?

Om du har fler funderingar kring Etoro samt hur det fungerar kan du läsa Cashbloggens guide till Etoro här!

Risk

Som alla investeringar innebär all handel risk. Riskera endast det kapital du är beredd att förlora. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.