Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v5)

Allt såg bra ut på förra veckans spel fram tills Inter släppte in 1-1 i den 90e minuten mot bottenlaget SPAL. Annars var det stabila vinster för Manchester United och Juventus. Totalt ligger Tiotusingen fortfarande på plussidan och vi hoppas kunna öka de gröna siffrorna ännu mer denna vecka.

Veckans tips är en Trippel:

03-02-2018 Manchester United – Huddersfield 1 (1.17)

Manchester United är i riktigt bra form med fem raka vinster och har blivit ytterligare förstärkta av stjärnvärvningen Alexis Sanchez. Huddersfield är o andra sidan i usel form och förlorade i veckan med 3-0 hemma mot Liverpool.

 

04-02-2018: Juventus – Sassuolo 1 (1.22)

Juventus trummar på i toppen av Serie A, men är fortfarande en poäng efter Napoli. I helgen kan man för stunden gå upp i serieledning och det tror vi man gör med en bekväm hemmavinst mot bottenlaget Sassuolo.

 

04-02-2018 Benevento – Napoli  Napoli vinner med minst 2 mål (1.45)

Ettan i Serie A gästar jumbon – det kan bara gå på ett sätt. Napoli kommer med sin skräckinjagande offensiv att göra slarvsylta av Benevento. Vi tror att man vinner med minst två mål.

Totalodds: 2.07

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 535 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida