Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v6)

Förra veckan kom Tiotusingen tillbaka i vinnarspåret efter stabila segrar för Manchester United och Napoli som vann med två mål vardera, medans Juventus stod för en utklassning av Sassuolo med hela 7-0!

Denna vecka avstår Tiotusingen från att spela på de flesta topplagen, då dessa har Champions Leaguespel i kommande vecka och möjligen vilar lite spelare i helgens omgång. Istället har vi hittat en riktigt spännande trippel med ett kanonodds. Vi brukar hålla oss till låga odds för att maximera våra vinstchanser och dryga ut vår bankrulle. Men denna vecka kör vi ett lite mer riskfyllt spel då oddsen är för bra för att ignorera.

Veckans tips är en Trippel:

10-02-2018 Málaga – Atletico Madrid 2 (1.57)

Atletico Madrid är ute ur Champions League och förutom spel mot FC Köpenhamn i Europa League nästa Torsdag (15/2) så lär säsongens fokus vara att komma före ärkerivalen Real Madrid i ligan. I nuläget är man hela tio poäng före, och försprånget skall inte krympa till helgen då man möter jumbon Málaga som inte vunnit på åtta matcher.

 

10-02-2018: Angers SCO – AS Monaco 2 (2.29)

Inte heller Monaco har något Champions Leaguespel kvar iår utan kan helt fokusera på att placera sig högt upp i ligan. Just nu ligger man på tredje plats (kval till nästa års Champions League) och den platsen vill man inte förlora genom att tappa poäng mot sextonplacerade Angers.

 

11-02-2018 Huddersfield Town – Bournemouth  2 (2.40)

Huddersfield är i usel form med fem raka förluster i ligaspelet, medans Bournemouth spelat upp sig rejält den sista tiden och slagit bland annat både Arsenal och Chelsea i ligan. På pappret är det en ganska jämn match, men skillnaden i dagsform gör att Bournemouth får ses som favoriter.

Totalodds: 8.63

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 3815 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida