Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v7 -1 av 2)

Förra veckan gjorde både Atletico Madrid och Monaco jobbet. Men Bournemouth svek Tiotusingen genom att förlora mot Huddersfield. Vi visste att det var en chansning att spela ett sådant högt odds, och det räckte inte hela vägen. Denna vecka satsar vi på lägre odds igen. Eftersom det är Europaspel i veckan med både Champions League och Europa League så erbjuder Tiotusingen två bettingtips denna vecka. Ett veckotipp och ett helgtipp. Det första tippet är som följer:

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

 

Veckans tips är en Trippel:

13-02-2018 Basel – Manchester City 2 (1.40)

Detta är året då Manchester City skall etabera sig som ett Europeiskt topplag. Det gör man endast genom att gå långt i Champions League. När förstaplatsen i ligan redan känns klar kommer allt fokus hamna på matchen mot Basel och man är såpass mycket bättre än det Schweiziska laget att man skall vinna.

 

14-02-2018: Fc Porto – Liverpool över 1.5 mål (1.26)

Liverpool är kända för sin offensiv och lär vilja ha med sig bortamål från första mötet med Porto. Likaså vill Porto ta med sig en vinst till mötet på Anfield vilket bäddar för en målrik match. Ett spel på över 1.5 mål i matchen känns däför väldigt rimligt.

 

15-02-2018 Östersund – Arsenal  2 (1.59)

Många tror att klimatet i Östersund kommer att ge Norrlänningarna en fördel gentemot Londonlaget Arsenal. Men det verkar inte bli så kallt som man hoppats och när Arsenal har spelledigt i helgen kan man ställa upp med sin absolut bästa trupp (förutom Aubameyang som inte får spela då hans förra klubb Dorthmund spelar i turneringen). Då det trevat för Arsenal i ligan är en turneringsvinst i Europa League bästa chansen för att nå Champions League nästa säsong. Den motivationen tillsammans med att man på pappret är överlägset Östersund bör resultera i en vinst för ”the gunners”.

Totalodds: 2.80

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 900 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida