Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v7 -2 av 2)

Första bettet för Tiotusingen denna vecka gick in efter en stabil 4-0 seger för Manchester City, en målrik tillställning där Liverpool krossade Porto med 5-0 och ett Arsenal som enkelt städade bort Östersund med 3-0. Vi hoppas kunna fortsätta i vinnarspåret med det andra tipset för veckan. Det är som följer:

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

 

Veckans tips är en Dubbel:

17-02-2018 Málaga – Valencia 2 (2.04)

Valencia vann förra helgen mot Levante efter en svår period med fem raka förluster (av dessa var visserligen två mot Barcelona, en mot Real Madrid och en mot Atletico Madrid). Man ligger fortfarande på tredje plats i La Liga och slåss om Champions League platserna. Málaga som ligger hopplöst sist i tabellen har inte vunnit sedan 10e December och får det nog även svårt i helgen.

 

18-02-2018: Napoli – SPAL 1 (1.12)

Napoli leder Serie A och det ser för första gången på flera år ut som att Juventus kommer få en riktig match om ligatiteln. Napoli har fem raka segrar i bagaget medans SPAL senast förlorade med 4-0 hemma mot Milan och senaste segern kom den 17e December. Napolis giftiga offensiv lär ha lekstuga med SPAL på Söndag.

 

Totalodds: 2.28

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 640 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida