Odds

+21% på 7 veckor

Tiotusingen har nu varit igång i sju veckor sedan starten av 2018. Efter att ha prickat in ett gäng spel så ligger bankrullen nu på 21% plus. Vi analyserar europeisk toppfotboll och speltipsen läggs minst en gång per vecka. Haka på resan genom att signa upp ett konto hos Betsson och rygga våra kommande tips!

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook och Twitter för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida