Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v8 -1 av 2)

Förra veckan tog Tiotusingen full pott då båda spelen gick in! Därför kör vi en repris med två stycken speltips denna vecka också – ett Champions League- / Europa Leaguespel samt ett helgspel. Det första tippet är som följer:

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

 

Veckans tips är en Trippel:

20-02-2018 Bayern München – Besiktas 1 (1.16)

Bayern München har seglat ifrån de andra lagen i Bundesliga och leder med hela nitton poäng! Därför kan man nu lägga all sin kraft på Champions League och i helgens match mot Wolfsburg vilades flera av lagets största stjärnor. Besiktas har såhär långt varit en överraskning i årets turnering, men borta mot de tyska giganterna ska man inte ha en chans.

 

21-02-2018 CSKA Moskva – Red Star Belgrad 1 (1.68)

CSKA hade övertaget i första mötet i Belgrad men matchen slutade 0-0. På hemmaplan är man starka och med cirka 10 minusgrader i den ryska huvudstaden har man ytterligare en fördel gentemot Serberna. En vinst är vad som gäller för Wernblooms lag då de flesta oavgjorda resultat är till Belgrads fördel.

 

22-02-2018: Arsenal – Östersund 1 (1.25)

Östersund hade inte mycket att sätta emot i första mötet mellan lagen på Jämtkraft Arena som slutade 3-0 till Arsenal. På bortaplan lär man inte ha större chans, då Londonlaget får visa hur man spelar på naturgräs. Det är möjligt att Arsenal vilar en del stjärnor inför helgens möte med Manchester City, men det är så pass stor skillnad på lagens trupper att även Arsenals bänkspelare ska inkassera en seger på Emirates Stadium.

 

Totalodds: 2.44

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 720 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida