Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v8 -2 av 2)

Efter Östersunds chockvinst på Emirates gick veckans första tipp inte vägen. Bayern München och CSKA Moskva gjorde sitt jobb men ett b-betonat Arsenal förlorade alltså på hemmaplan mot förra årets allsvenska femma. Nu tar Tiotusingen nya tag med ett helgspel!

Tippet är som följer:

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

 

Veckans tips är en Trippel:

24-02-2018 Toulouse – AS Monaco 2 (1.87)

Monaco har fyra raka segrar och hela 13-2 i målskillnad på dessa matcher. Toulouse har inte lika fin statistik, utan har skrapat ihop en poäng på de tre senaste matcherna. Monaco har förutom cupfinalen mot PSG (31/3) endast ligan kvar att fokusera på. Man ligger just nu tvåa och vill man behålla direktplatsen till nästa års Champions League bör man vinna mot sextonde placerade Toulouse.

 

25-02-2018 Crystal Palace – Tottenham 2 (1.51)

Ett omotiverat Tottenham spelade förra helgen oavgjort mot Rochdale, som huserar i botten av tabellen i division 2. Men när Premier League är tillbaka lär även motivationen följa med. Crystal Palace förlorade senast mot Everton och när man på Söndag tar emot ”Spurs” har man haft ett speluppehåll på hela 15 dagar. Återstå att se hur vilan påverkar spelarna. Men oavsett så ska ett Tottenham som krigar om topplaceringar vinna.

 

25-02-2018: Juventus – Atalanta 1 (1.39)

Efter en drömstart mot Tottenham i Champions League tappade Juventus spelet och sin 2-0 ledning till ett oavgjort resultat. Nu kan man återigen fokusera på ligan där man fortfarande är ett poäng efter Napoli. En vinst hemma mot Atalanta, som senast spelade oavgjort mot Fiorentina, känns som ett måste.

 

Totalodds: 3.92

Ny hos Betsson? Hämta ett riskfritt spel på upp till 1000 kr!

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1460 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida