Trading

Passiv inkomst – Investera i Copy Funds

Först och främst, Vad är copytrading? Vi har tidigare skrivit om detta och dess fördelar, läs mer om hur du kommer igång med det här

1304-560-banners-op3_eToro_728_90_SV-SE

Copy funds, ett annat sätt att investera på

Vill man sprida risken och inte följa en enstaka trader så kan copyFunds vara någonting för dig. Detta innebär att man följer och kopierar en marknad, eller en samling traders, ungefär som en fond. På eToro erbjuds ”Top trader copyFunds” och ”Market copyFunds”. I en ”top trader copyFund” följer du en samling topp-presterande traders som genererat mest avkastning under en given period. ”Market copyFunds” så kopieras en samling aktier eller tex råvaror som handlas efter en specifik strategi.

3514AD4B-026C-4055-B479-042EEB9FBA50.jpeg
En ”Top traders copyFund” med 21.53% avkastning på 12 m.

Så hitta den copyFund som passar dig, välj vilket belopp du vill investera tryck ”invest”!

Vad är eToro?

eToro är ett socialt trading-nätverk som erbjuder copy trading. Det finns möjligheter att kopiera handel, eller sköta det på egen hand. Det finns ett brett utbud på handel med aktier, ETF’er, index, råvaror, valuta, och kryptovalutor. Handel sker antingen på datorn webportal eller deras mobilapp.

— Starta ett konto på eToro idag!

Kom igång steg för steg:

1 – Öppna ett konto

Öppna ett konto hos eToro. Detta gör du enklast via denna länk: 

Öppna konto på eToro

2 – Gör en insättning

Sätt in pengar på ditt konto. Lägsta insättning är 50 dollar men vissa traders/funds föreslår ett minsta belopp när du skall följa just deras handel, vi kommer till detta senare.

nostress

Risk

Som alla investeringar innebär all handel risk. Riskera endast det kapital du är beredd att förlora. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. 

— Starta ett konto på eToro idag!

1304-560-banners-op3_eToro_728_90_SV-SE

En kommentar

Kommentarsfunktionen är stängd.