Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v9)

Förra veckans helgtips gick inte vägen för Tiotusingen efter att Monaco tappade en 3-1 ledning i slutet av matchen mot Toulouse och istället bara fick med sig en poäng. Vi fick också en uppskjuten match mellan Juventus och Atalanta då det var snöoväder i Turin. Tottenham gjorde dock sin del genom ett sent segermål signerat Harry Kane.

27165 Betsson Skin

Denna vecka blir det endast ett speltips. Och efter två raka nederlag är vi fokuserade på att öka kassan på Tiotusingen igen! Tipset är som följer:

 

Veckans tips är en Trippel:

03-03-2018 Tottenham – Huddersfield 1 (1.22)

Harry Kane gjorde det Harry Kane gör bäst, när han i senaste ligamatchen mot Crystal Palace avgjorde i slutminuterna. Tottenham har, i alla turneringar, inte förlorat sedan man mötte Manchester City den 16e December! Det betyder 15 förlustfria matcher i rad! Och under den tiden har man bland annat spelat mot Manchester United, Liverpool, Arsenal och Juventus. Därför är det inte mycket som tyder på att Huddersfield, som senast vann mot jumbon WBA, ska kunna ta med sig några poäng från Wembley.

 

03-03-2018: Liverpool – Newcastle 1 (1.25)

Liverpool har på de fem senaste matcherna gjort hela 16 mål. Man har även, med hjälp av nyförvärvet Van Dijk, fått iordning på försvaret och endast släpp in 3 mål på dessa matcher. De har returmötet i Champions League på Anfield den 6/3 mot Porto. Men eftersom man vann bortamötet med hela 5-0 kan man lufta en lite sämre elva då. Så mot Newcastle lär vi se bästa möjliga laget. Newcastle är obesegrade i de fyra senaste matcherna, men Liverpools offensiv lär sätta stopp för den streaken.

 

04-03-2018 Freiburg – Bayern München  2 (1.29)

Bayern München krossade Besiktas i Champions League och kan återigen fokusera på ligaspelet. Trots att man seglat iväg i toppen av tabellen, och leder med hela nitton poäng, lär man spela bästa laget för att hålla spelarna igång till Champions League som numer får ses som klubbens huvudfokus. Freiburg har efter årsskiftet spelat upp sig och ligger just nu på 13e plats i ligan. Men mot suveräna Bayern München kommer man få det svårt.

Totalodds: 1.97

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 485 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida