Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v10 -1av2)

Helgens spel gick, utan några som helst bekymmer, vägen för Tiotusingen. Både Tottenham och Liverpool tog stabila 2-0 segrar och Bayern München vann med hela 4-0!

Denna vecka är vi tillbaka med två speltips. Ett CL/EL tipp och ett helgspel. Vi har i vårt CL/EL tipp denna vecka valt att inte ta med några Champions League matcher då två av dessa matcher redan känns avgjorda och de andra två känns otroligt ovissa. Istället tar vi sikte på Europa League och har hittat en rolig trippel med tre hemmavinster.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

08-03-2018 Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva 1 (1.26)

Atletico Madrid hade inför ligamötet med Barcelona åtta raka vinster. Men Messi’s otroligt vackra frispark satte stopp för den streaken. Nu tar man emot de ryska ligaledarna i Europa League. På hemmaplan, med en Antoine Griezmann i storform, ska man inte ha några problem att vinna. Man vill säkert försöka vinna med flera mål för att ha med sig ett bra resultat till den kyliga returen i Moskva.

 

08-03-2018: Lazio – Dynamo Kiev 1 (1.44)

Lazio förlorade senast mot Juventus efter att man släppte in matchens enda mål i den 93e minuten. Nu lär man vara revanschsugna och hemma mot Dynamo Kiev har man stora chanser att vinna. Dynamo Kiev tog sig med nöd och näppe vidare i Europa League genom att, med hjälp av bortamålsregeln, slå ut AEK Aten som sätt över de två mötena var det bättre laget. Lazio gör en bra säsong och man har ett mycket bättre lag än Ukrainarna, därför räknar vi med vinst.

 

08-03-2018 Milan – Arsenal  1 (2.11)

Ingen har väl missat Arsenals otroliga formsvacka. Förlusten på hemmaplan mot Östersund följdes upp av två raka 3-0 förluster mot Manchester City samt en förlust nu i helgen mot Brighton & Hove Albion. Trots att man nu bara har Europa League-titeln kvar att kämpa för känns det som att laget tappat all motivation. Milan har o andra sidan fått ett rejält tillskott av motivation sen klubblegendaren Gattuso tog över som lagets tränare. Man har inför mötet med Arsenal sex raka vinster och man har inte förlorat på tretton matcher. På pappret är nog Arsenal det bästa laget, men form och motivation slår oftast talang!

Totalodds: 3.83

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1415 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida