Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v10 -2av2)

Europa Leaguetipset gick inte vägen denna vecka då Arsenal på något vis tog sig ur den djupa grop dom grävt för sig själva och vann över Milan på bortaplan. Inte heller Lazio, som spelade oavgjort, gjorde sitt jobb. Medans Atletico Madrid vann enkelt med 3-0. I veckans andra tips fokuserar Tiotusingen på tre topplag från tre av Europas toppligor. Tipset är som följer:

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

10-03-2018 Bayern München – Hamburg 1 (1.12)

Bayern München är mer eller mindre redan vidare i Champions League efter 5-0 mot Besiktas i första mötet. Ligan har man också mer eller mindre redan säkrat. Möjligen luftar Heynckes elvan något. Men oavsett ska man slå ett otroligt svagt Hamburg som ser ut att redan ha gett upp spel i Bundesliga nästa säsong, då man har sju poäng till säker mark i tabellen.

 

11-03-2018: Juventus – Udinese 1 (1.24)

Juventus lyckades, trots ett ganska dåligt resultat på hemmaplan, att ta sig vidare i Champions League genom att slå Tottenham på Wembley. Juventus har en helt galen form med tjugo raka matcher utan förlust, varav 18 (!!!) av dessa är vinster! Man är med en mach mindre spelad endast en poäng efter Napoli i ligan. Udinese har fyra raka förluster och lär bli en munsbit för ”den gamla damen”.

 

11-03-2018 Atletico Madrid – Celta Vigo  1 (1.42)

Atletico Madrid vann enkelt i veckan med 3-0 mot Lokomotiv Moskva. Nu kan man återigen fokusera på ligan och på hemmaplan är man stabila, med sex raka vinster. Ska man komma före ärkerivalen Real Madrid i ligan, och ha möjlighet att jaga ikapp Barcelona så bör man vinna hemma mot ett Celta Vigo som svajat under säsongen. 

Totalodds: 1.97

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 485 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida