Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v11)

Förra veckans andra spel gick vägen för Tiotusingen. Bayern München ångade på och körde fullständigt över Hamburg. Juventus ökade på sin statistik som obesegrat på 21 matcher samtidigt som Atletico enligt spaningen tog Celta Vigo på hemmaplan! I veckans tips fokuserar vi på helgens matcher:

 

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

16-03-2018 AS Monaco FC – LOSC Lille Métropole 1 (1.27)

Monaco har inte förlorat på åtta matcher varav sex av dessa har inneburit vinster för Les Rouges et Blancs. Med siktet mot toppen och en säkrad Champions league -plats  kommer tabelltvåan ta emot ett Lille ur form. Utan vinst på 6 matcher ser vi inte att Les Dogues kommer kunna stå emot ett offensivt Monaco på hemmaplan.

 

18-03-2018: Borussia Dortmund – Hannover 96 1 (1.43)

Borussia Dortmund tar på söndag emot Hannover hemma på Signal Iduna Park. Hemmalaget har inte förlorat de senaste fem hemmamatcherna i Bundesliga, medan Hannover förlorat deras senaste tre möten. Trots en inte helt övertygande form platsar en Dortmund -vinst  i veckans trippel.

 

11-03-2018 Napoli – Genoa  1 (1.21)

Efter ett mållöst möte borta mot Inter är Napoli hungriga på en vinst. Med fullt fokus på racet mot titeln kommer Partenopei ge 100% hemma på Stadio San Paolo. Detta i kombination med att Napoli gått segrande från de tidigare två mötena lagen emellan ser vi att hemmalaget skall plocka hem tre poäng på söndag.

Totalodds: 2.20

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 600 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida