Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v12)

Helgens spel gick också det vägen för Tiotusingen och nu satsar vi på tre vinnande tips i rad! Denna vecka har de Europeiska toppligorna landslagsuppehåll och Tiotusingen får istället fokusera på internationella vänskapsmatcher. Då det är ovisst hur förbundskaptenerna väljer att forma sina lag och hur många byten som kommer att göras under matchen har vi kikat mest på starka jämfört med svaga helhetstrupper. Veckans spel är som följer:

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

23-03-2018 Ryssland – Brasilien 2 (1.58)

Brasilien har en otrolig bredd av kreativa spelare och även utan den skadade storstjärnan Neymar har man en otrolig offensiv med spelare som Coutinho, Willian, och Firmino. Denna landslagssamling är verkligen chansen för spelarna att visa att dom ska med till VM, därför lär ingen hålla tillbaka. Även om man väljer att byta ut hela elvan i halvtid så har man såpass mycket bättre spelare än VMs värdnation Ryssland.

 

23-03-2018: Frankrike – Colombia 1 (1.49)

Frankrike har kanske världens just nu bredaste landslagstrupp, med spelare som Pogba, Greizmann, Mbappé och Kanté. Många kommer vilja spela till sig en VM-plats under nästkommande träningslandskamper, så motivationen kommer att vara på topp. Colombia har de senaste landskamperna sett lite svajiga ut och bör inte kunna stå emot Les Bleus på Stade de France.

 

Totalodds: 2.35

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 675 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida