Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v13)

Förra veckan var det landslagsfotboll i fokus och Frankrike svek Tiotusingen genom att tappa en 2-0 ledning till förlust mot Colombia medans Brasilien vann komfortabelt borta mot Ryssland. Denna vecka är det härliga ligaspelet åter tillbaka och veckans spel är som följer:

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

31-03-2018 Schalke 04 – Freiburg 1 (1.58)

Schalke har övertygat i årets Bundesliga och ligger just nu tvåa efter suveräna Bayern München. Man har fem raka vinster och inget annat än ligan att fokusera på den närmsta tiden. Frieburg o andra sidan har fyra raka matcher utan vinst och befinner sig fem poäng ovan nedflyttningskvalet.

31-03-2018 Sassuolo – Napoli 2 (1.34)

Napoli vann igen senast mot Genoa efter två raka poängtapp mot Inter och Roma. Man är nu två poäng bakom ledande Juventus i Serie A-tabellen och lär ge allt man har för att försöka komma ikapp Turin-laget. Sassuolo hittar vi på 15e plats med tre poäng ner till nedflyttningsstrecket och vi tror inte att man kommer på säkrare mark nu när Mertens och gubbarna kommer på besök.

01-04-2018: Atletico Madrid- Deportivo 1 (1.24)

Atletico Madrid förlorade senast och är nu ”endast” fyra poäng före rivalen Real Madrid. Att vinna ligan lär man ha gett upp då Barcelona seglat iväg poängmässigt. Men att komma tvåa och före huvudstadskonkurrenten bör vara morot nog för att ge allt i mötet med Deportivo. Deportivo ligger näst sist i tabellen och har hela sju poäng upp till säker mark. Frågan är om man inte redan gett upp hoppet?

 

Totalodds: 2.63

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 815 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida