Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v14)

Förra helgen gjorde både Schalke och Atletico Madrid jobbet för Tiotusingen. Däremot lyckades inte Napoli vinna mot bottenlaget Sassuolo och mycket tyder nu på att man spelat bort sina chanser till Serie A titeln, som istället ser ut att hamna i Turin hos Juventus. Denna vecka satsar vi på en trippel med tre topplag mot tre bottenlag i sina respektive ligor.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

07-04-2018 Benevento – Juventus 2 (1.20)

Tack vare Napolis oförmåga att vinna förra helgen har Juventus ett guldläge att spela hem ligan. Och efter 0-3 förlusten hemma i veckan mot Real Madrid i Champions League lär man vara revanschsugna. Benevento ligger hopplöst sist i ligan med hela 13 poäng upp till säker mark (lika många poäng som man lyckats spela in totalt under säsongens hittills trettio spelade matcher) och man lär kamma noll mot ett vinsttörstigt Juventus.

07-04-2018 Stoke – Tottenham 2 (1.34)

Tottenham vände förra helgen ett underläge till 3-1 vinst borta mot Chelsea. Man har fem raka ligavinster och med Kane tillbaka i laget ser man ut att kunna avsluta säsongen riktigt starkt. Stoke är ett pressat gäng och man fick i helgen stryk med 3-0 mot ett dåligt Arsenal. Man har inte vunnit på åtta matcher och ser faktiskt i nuläget ut att få spela fotboll i andra divisionen nästa år.

07-04-2018: Hamburg- Schalke 04 2 (2.00)

Schalke har sex raka vinster i ligan och ligger tvåa i tabellen efter suveräna Bayern München. Hamburg o andra sidan ligger allra sist och ser ut att trilla ur Bundesliga i år om inget mirakel sker. Det är hela sexton omgångar sedan Hamburg tog en vinst i ligan och att man skulle göra det i helgen mot ett formstarkt Schalke har vi väldigt svårt att tro.

Totalodds: 3.22

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1110 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida