Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v15)

Förra helgen förstörde Schalke för Tiotusingen, efter att man tappat ledning till förlust mot jumbon Hamburg. Detta är det tredje spelet i rad som 2/3 av våra matcher gått in. Därför satsar vi denna vecka istället på en dubbel för att försöka komma tillbaka i vinnarspåret!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

14-04-2018 Southampton – Chelsea 2 (1.88)

Southampton har varit en av Premier Leagues största besvikelser denna säsong, och man är nu nära på att åka ner till Championship. Förra helgen mötte man ett b-betonat Arsenal men förlorade ändå med 3-2, vilket gör att man har tre raka förluster i ligan och man har endast tagit två poäng på de fem senaste ligamatcherna. Chelsea är också i en liten svacka och man lyckades inte, trots stort spelövertag och mycket målchanser, besegra West Ham i helgen. Men mot ett så här svagt Southampton bör man vinna.

15-04-2018 Manchester United – West Bromwich 1 (1.19)

Manchester United stod i helgen för en rejäl upphämtning i det fartfyllda derbyt mot City, då man vände 0-2 i halvlek till 3-2 vinst. Man ser stabila ut i ligan med fem raka segrar och man bör kunna hålla Liverpool och Tottenham bakom sig och säkra andraplatsen. Ingen, inte ens West Bromwich-spelarna, tror väl att laget håller sig kvar i Premier League? Med två poäng på de senaste tio ligamatcherna ser det kört ut, då man har hela 10 poäng upp till säker mark. Vi tror man kammar in ytterligare en förlust på Old Trafford.

Totalodds: 2.24

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 619 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida