Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v16)

Tiotusingen är liksom många av storlagen inne i en svacka. Förra veckans tips såg ut att gå vägen efter att Chelsea bortaslagit Southampton. Men istället var det ligatvåan Manchester United som inte gjorde jobbet, och till och med förlorade, hemma mot jumbon och redan borträknade West Bromwich. Då det verkar svårt att bedöma motivationsfaktorn i ligaspelet när mycket redan är avgjort väljer Tiotusingen denna vecka att spela på två cup-matcher som verkligen betyder något.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

21-04-2018 Barcelona – Sevilla 1 (1.49)

Barcelona ställde upp med ett b-betonat lag i senaste ligamatchen, då man redan säkrat ligatiteln och nu istället satsar på Copa del Rey. I finalen bör man ställa upp med det starkaste man har och mot ett Sevilla som inte vunnit på sju matcher ska man kunna bärga ännu en titel till Katalonien.

22-04-2018 Chelsea – Southampton 1 (1.46)

Chelsea vände och slog Southampton förra helgen i ligan trots att man inte hade mycket att spela för, då fjärdeplatsen (som innebär Champions League-spel nästa år) är allt för långt borta. Med motivationen som en semifinal i FA-cupen på Wembley för med sig bör man vinna denna helgen också. Såpass mycket bättre trupp har man.

Totalodds: 2.17

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 587 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida