Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v17)

Efter en mindre svacka kom Tiotusingen återigen tillbaka i vinnarspåret efter att Chelsea och Barcelona tagit bekväma segrar i sina respektive cupspel. Denna vecka är vi tillbaka med en trippel, där två av lagen vi valt att spela på redan säkrat ligatiteln.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

29-04-2018 West Ham – Manchester City 2 (1.36)

Manchester City har inte slagit av på takten sen dom säkrade ligatiteln, snarare tvärtom. Senast vann man med hela 5-0 mot Swansea och man försöker nu att nå ”omöjliga” 100 poäng på en Premier League-säsong. West Ham, som ser ut att klara nytt kontrakt, kommer ha väldigt svårt att få med sig poäng från mötet med de nya mästarna.

29-04-2018 Angers SCO – Olympic Marseille 2 (1.89)

Olympic Marseille spelar för att nå Champions League nästa säsong. Man ligger just nu en placering ifrån kvalplatsen på sämre målskillnad gentemot Lyon. Man är dessutom endast en poäng efter Monaco på andraplatsen. Marseille är i bra form med tre raka vinster och senast vann man med 5-1 mot Lille. Angers har mer eller mindre inget att spela för då man placerat sig i mitten av tabellen. Trots att Marseille möjligen har svårt att gå på helfart med tanke på det pågående semifinalspelet i Europa League så ska man se till att vinna!

29-04-2018 Deportivo – Barcelona 2 (1.28)

Barcelona vann i helgen Copa del Rey då man besegrade Sevilla i finalen med solklara 5-0, vilket gav till klirr i kassan till Tiotusingen. Nästa mål för säsongen för Barcelona är att gå obesegrade genom ligaspelet och ett mer eller mindre nedflyttningsklart Deportivo lär inte kunna hindra den streaken.

Totalodds: 3.29

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1145 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida