Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v18)

Både Manchester City och Barcelona vann sina matcher i förra veckans spel. Däremot tappade Marseille sin ledning i slutet av matchen mot Angers och fick bara med sig ett oavgjort resultat, vilket gjorde att spelet inte gick vägen. Tiotusingen tar denna vecka nya tag med en trippel som följer.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

05-05-2018 Köln – Bayern München 2 (1.30)

Bayern München blev utslaget i Champions League trots att man radade upp målchanser i båda mötena mot Real Madrid. Nu möter man jumbon Köln som redan är utslaget ur Bundesliga. Bayern München är klasser bättre än Köln och lär vilja avsluta säsongen snyggt.

05-05-2018 West Bromwich – Tottenham 2 (1.43)

West Bromwich har länge varit borträknade, men har plötsligt hittat energi och tagit några poäng på slutet. Dock ska det väldigt mycket till för att man ska ha en chans på Premier League spel nästa säsong. Tottenham spelar för att hålla Chelsea bakom sig i jakten på Champions League-platserna. Man har även chansen att snuva Liverpool på tredjeplatsen. Man vann enkelt senast mot Watford och vi tror man vinner nu igen.

05-05- 2018 Juventus – Bolonga 1 (1.13)

Juventus ser ut att vinna scudetton iår trots att Napoli givit dom en rejäl match. Men än är titeln inte säkrad och något annat än en vinst mot Bolonga finns inte på kartan. Bolonga ligger i tabellens ingemansland och har inte samma motivation som ”den gamla damen”.

Totalodds: 2.10

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 550 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida