Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v19)

För första gången sedan Tiotusingens start ligger vi på minussidan. Detta efter att Tottenham förlorat trots stort spelövertag mot jumbon West Bromwich. Nu vill vi tillbaka över till plussidan och kör denna vecka en dubbel med två topplag mot två bottenlag.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

12-05-2018 Strasbourg – Lyon 2 (1.48)

Lyon har en otrolig form med åtta raka segrar i ligan och man har gjort hela 24 mål på dessa matcher! Man kämpar för att behålla sin andraplats i ligan som leder till Champions League-spel nästa säsong. Monaco och Marseille flåsar i nacken så en seger är nödvändig! Strasbourg kämpar i den andra delen av tabellen och har inte vunnit en match sedan 11e Februari!

13-05-2018 Southampton – Manchester City 2 (1.47)

Manchester City har fortfarande möjligheten att nå drömgränsen 100 poäng på en säsong. Men då krävs vinst i sista matchen för säsongen mot Southampton. Southampton har mer eller mindre säkrat nytt kontrakt om nu inte Swansea lyckas med bedriften att vinna, samt hämta in en målskillnad på 9mål gentemot Southampton som i sin tur måste förlora. City känns taggade att nå 100 poäng och deras individuella klass ska slå ett svagt Southampton.

Totalodds: 2.18

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 590 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida