Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v20)

Förra veckan bröt Lyon sin vinnarform med en förlust om Strasbourg, vilket också ledde till förlust i tippet. Efter många röda resultat den senaste tiden satsar Tiotusingen nu på att återhämta lite kapital. På grund utav den säsongmässigt alltmer avsvalnade internationella fotbollen vänder vi nu delvis blicken mot Sverige och inte minst Allsvenskan!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

20-05-2018 Olympique de Marseille – SC Amiens 1 (1.23)

Efter den tunga försluten i Europa League finalen är förhoppningen att Marseille åter är på hugget. I jakten på att säkra en Champions League plats, samt det faktum att Amiens inte har något att spela för, tror vi att Marseille kommer plocka hem detta!

20-05-2018 Hammarby IF – AIK 1 (2.65)

Två starka lag möts i Stockholmsderbyt, vi tror att Hammarby är i något bättre form då AIK spelat lika senaste två matcherna. Vi ser fram emot en fotbollsfest där Bajen går hem som segrare!

Totalodds: 3.26

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1130 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida