Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v21)

Tiotusingen är inne i en rejäl svacka, med fyra raka nederlag. Detta efter att Hammarby förlorade i derbyt mot AIK. Nu satsar vi på ett singelspel för att minska riskerna. De flesta ligorna har tagit sommaruppehåll men vi har fortfarande en spännande Champions League-final att se fram emot.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Singel:

26-05-2018 Real Madrid – Liverpool över 3,5 mål (2.20)

Av allt att dömma kommer Champions League-finalen att bjuda på underhållande fotboll, och vad vi tror, många mål! Det är två otroligt bra offensiva lag som gör upp. Topp 4 i turneringens skytteliga finns i de två finallagens trupper och båda lagen har spottat in mål i slutspelet. Vi tror på riktig ”hawaii-fotboll” och lägger våra slantar på över 3,5 mål i matchen.

Totalodds: 2.20

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 600 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida