Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v22)

Äntligen fick Tiotusingen in lite pengar på kontot igen efter att Champions League-finalen bjöd på många mål! Nu har klubblagsspelet ute i Europa tagit paus och spelarna har istället mött upp med sina respektive landslag. På veckans kupong har vi fokus på av vänskapslandskamperna inför det stundande VM.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

02-06-2018 Österrike – Tyskland 2 (1.52)

Sveriges gruppmotståndare Tyskland värmer upp inför VM med att gästa Österrike. Jogi Löw lär spela med den startelva som är tänkt för öppningsmatchen mot Sydkorea i VM. Det betyder ett otroligt starkt Tyskland och vi tror på vinst.

02-06-2018 Sverige – Danmark över 1.5 mål (1.42)

I detta genrep inför VM tar Sverige emot Danmark på hemmaplan. Med analysen att hemmaplan väger tungt i detta nordiska derby vågar vi ändå inte satsa allt på Blågul seger. Däremot ser vi att mötet bör generera över 1.5 mål, något som vi lyfter in i veckans bet!

Totalodds: 2.16

>> Spela hos Betsson

Insats: 580 kronor

Möjlig vinst: 1130 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida