Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v23)

Efter ett mållöst skandinaviskt derby mellan Sverige och Danmark, samt en oväntad förlust för Tyskland mot Österrike gick förra helgens spel för  Tiotusingen inte vägen. Nu ska den sista VM-formen slipas med träningslandskamper i helgen och det är där vi har hittat veckans spel.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

09-06-2018 Spanien – Tunisien ~ Spanien vinner med minst två mål (1.84)

Spanien har en av världens bredaste trupper, och oavsett hur man ställer upp i den sista matchen inför VM så ska man städa av Tunisien ganska så enkelt. Vi tror man vinner med minst två mål!

09-06-2018 Frankrike – USA ~ Frankrike vinner med minst två mål (1.49)

Om det är något lag med en bredare trupp än Spanien, så är det möjligen Frankrike. Nu laddar man upp inför VM med att möta ett ganska så uddlöst USA, som trots en enkel väg till VM missade att kvala till mästerskapet. Frankrikes offensiv lär få lekstuga och vi tror att även snigelätarna vinner med minst två mål!

Totalodds: 2.74

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1371 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida