Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v24)

Både Spanien (som dock vann med 1-0) och Frankrike stod för svaga prestationer i sista genrepsmatchen för VM vilket medförde röda siffror för Tiotusingen. Men nu… NU DRAR ÄNTLIGEN VM IGÅNG! Och vi har laddat upp med ett finfint helgspel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

16-06-2018 Frankrike – Australien 1 (1.25)

Frankrike har sett lite svårstartade ut i genrepen till VM. Men nu när turneringen drar igång på riktigt lär man vara maximalt taggade och köra på 100%. Australien är ett svårscoutat lag då dom spelar kvalspel mot ganska dåliga lag i Asien. Men oavsett så är Frankrike en av favoriterna till VM-guldet och ska köra över Australiensarna!

16-06-2018 Kroatien – Nigeria Över 2.5 mål (2.26)

Nigeria är kända för sin roliga fotboll med en sprudlande offensiv. Likväl är dom kända för sin ganska risiga defensiv. Vi tror på hawaiifotboll som Kroaterna, med Modric i spetsen, kan utnyttja. Det lär svänga fram och tillbaka, vilket kan resultera i många mål!

17-06-2018 Brasilien – Schweiz 1 (1.43)

Brasilien ser otroligt stabila ut och får nog ta på sig favoritskapet för hela turneringen. Schweiz ser på pappret ut som den svåraste gruppmotståndaren. Men med en Neymar som fått vila sig i form till VM ska Brasilien bara vinna!

Totalodds: 4.04

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1520 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida