Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v25)

VM har dragit igång och många av förhandsfavoriterna har åkt på oväntade poängtapp! Detta medförde att Tiotusingen inte gick in förra veckan. Nu har vi istället hittat ett helgspel på de lag som faktiskt har imponerat hitills.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

23-06-2018 Belgien – Tunisien 1 (1.31)

Belgien inledde VM starkt med en 3-0 vinst mot Panama. Det stjärnspäckade laget satsar nu på vinst i gruppen och man bör slå ett Tunisien som såg stundtals väldigt svagt ut i mötet mot England.

23-06-2018 Sydkorea – Mexiko 2 (1.66)

Mexiko slog chokerande de överlägsna gruppfavoriterna Tyskland i sin öppningsmatch efter en imponerande prestation. Sydkorea såg o andra sidan väldigt uddlöst ut mot Sverige och Mexiko lär gå för vinst och gruppseger för att slippa Brasilien i en eventuell åttondelsfinal.

24-06-2018 England – Panama 1 (1.19)

England spelade stundtals ut Tunisien och borde nog haft en större vinstmarginal. Nu möter man ett Panama som nog mest är glada att delta i VM. Kane är i storform och sätter säkert en balja även i denna matchen! 

Totalodds: 2.59

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 794 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida