Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v26)

Förra veckan blev det klirr i kassan för Tiotusingen efter att Belgien och England tagit stabila segrar medans Mexiko mäktade med en uddamålsvinst. Nu fortsätter vi med att spela på de första åttondelsfinalerna!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

01-07-2018 Spanien – Ryssland 1 (1.61)

Spanien har inte heller dom inlett VM övertygande. Men dom har heller inte behövt anstränga sig allt för mycket. Ryssland chockade alla när man först slog Saudiarabien med 5-0 och sedan Egypten med 3-1. Men mot Uruguay fick man sig en lektion i fotboll och bättre än resultatet i den matchen är man inte. Spanien ska vinna!

01-07-2018 Kroatien – Danmark 1 (1.90)

Kroatien har imponerat stort i gruppspelet, inte minst med 3-0 vinsten över Argentina! Laget har ett av världens bästa mittfält och även om Danmark hitills gjort det bra så är man snäppet sämre än de schackrutiga. De flesta av Kroatiens spelare vilades även i sista gruppspelsmatchen mot Island och är således utvilade och spelsugna!

Totalodds: 3.06

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1030 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida