Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v27)

Chockförlusten för Spanien mot värdnationen Ryssland gjorde att vårt spel förra helgen gick åt skogen för Tiotusingen. Det krävdes även straffläggning för Kroatien att vinna över Danskarna. Nu fokuserar vi istället på kvartsfinalerna och har hittat ett spel där Sveriges match ingår.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

07-07-2018 Sverige – England över 9.5 hörnor (2.00)

Sverige har hitills i turneringen spelat med en otroligt effektivt defensiv taktik. Vi tror att England kommer att nöta på mot Sveriges gula vägg och att en och annan boll kommer att rensas till hörna av Granen och gänget. Snittet på antalet hörnor i Sveriges fyra VM-matcher ligger på 11.5, så 2 gånger pengarna på över 9.5 hörnor känns som ett bra odds.

07-07-2018 Ryssland – Kroatien Kroatien går vidare (1.57)

Kroatien tog sig, via straffar mot Danmark, till kvartsfinal. Man övertygade inte lika mycket som i gruppspelet, men var ändå det bättre laget i matchen. Ryssland mötte ett Spanien som trodde dom kunde vinna genom att tråka ut motståndarna. Men Ryssarna kämpade på och vann även dom tillslut på straffar. Vi tycker att Kroatien är ett bättre lag än Ryssland och dom bör gå vidare till semifinalen. Om inte eftet 90 minuter, så efter förlängning eller straffar.

Totalodds: 3.14

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1070 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida