Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v28)

Kroatien gjorde sitt förra helgen och slog ut värdnationen. Men det blev för få hörnor mellan Sverige och England för att få till en vinst i Tiotusingen. Nu vankas VM-final samt en match om bronset i helgen och vi har två favoriter.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

14-07-2018 Belgien – England 1 (2.21)

Belgiens gyllene generation misslyckades med att ta sig till final efter en tight semifinal mot Frankrike som slutade 1-0. Belgarna bör dock vara sugna på att ta nationens första VM-medalj och man är på pappret ett bättre lag än England. England spelade dessutom sin semi en dag efter Belgien och var även tvugna att spela en förlängning, vilket kan göra att Engelsmännen är något mer slitna.

15-07-2018 Frankrike – Kroatien 1 (1.94)

Kroatien är i sin allra första VM-final efter förlängningsavgörandet mot England, medans Frankrike vill upprepa succén i hemmaVM för 20 år sedan då man vann guldet. Kroatien kommer till finalen med två straffläggningar och en vinst i förlängning i bakom sig, vilket borde medföra ett slitet lag. Frankrike har dock vunnit alla sina slutspelsmatcher i ordinarie tid och vi tror att man gör det nu också!

Totalodds: 4.29

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1644 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida