Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v29)

VM är över och Tiotusingen avslutade turneringen på bästa vis genom att dubbeln på bronsmatchen och finalen gick in. Nu hamnar fokus här hemma i Sverige och vi har hittat en dubbel från Allsvenskan.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

21-07-2018 Örebro – Malmö 2 (1.74)

Efter en katastrofal inledning på säsongen har regerande mästarna Malmö spelat upp sig något och ligger nu på sjundeplats i tabellen. Man har självklart mål att komma högre upp än så. Nu möter man ett Örebro som kommer med två förluster i bagaget och vi ser det som en gyllene chans för Malmö att hitta vinnarspåret igen.

22-07-2018 AIK – Brommapojkarna 1 (1.25)

AIK är inne i en finfin form och är nu favoriter till att vinna Allsvenskan. Brommapojkarna är o andra sidan en av favoriterna att trilla ur när säsongen summeras. Det är helt enkelt klasskillnad här och AIK ska vinna bekvämt på hemmaplan.

Totalodds: 2.17

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 587.5 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida