Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v30)

Helgens matcher var inga problem för varken Malmö eller AIK,  Tiotusingen gick in, och vi hämtar hem en del av tidigare förluster!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

28-07-2018 Varbergs BoIS – Falkenberg FF 2 (1.92)

Efter sommaruppehållet drar Superettan igång igen. Serieledarna tar sig an bottenlaget på bortaplan. Trots Varbergs streak med likaresultat tror vi att Falkenberg tar hem vinsten.

29-07-2018 AIK – Kalmar FF 1 (1.52)

AIK är starka med fyra allsvenska vinster den senaste tiden. Kalmar har inte haft det lika lätt och har förlorat mot både GIF och Djurgården, vinsten mot IFK Göteborg  innan det ser vi inte som en vidare referens. Detta bör inte vara ett problem  för AIK med hemmsplan.

Totalodds: 2.92

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 960 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida