Trading

Investera i CopyFunds: 46% på ett år

1304-560-banners-op3_eToro_728_90_SV-SE.jpg

Som vi tidigare skrivit om är copy trading ett bra alternativ för ditt sparande. Brukar du som många andra spara i fonder? Då finns copyfunds som ett bra alternativ för dig.  Det du följer är en samling av traders som handlar olika råvaror och valutor och tillsammans skapar avkastning som du får ta del av. Läs vidare hur du kommer igång med copy funds här!

Nedan ser du kursen för copyfonden ”OutSmartNSDQ”, som arbetat hem över 46% de senaste tolv månaderna :

EB1D72F5-95FF-4355-B810-CC0F30C168BB.jpeg

Hur kan du investera?

Du handlar med copyfunds via eToroSkapa ett konto här så hittar du en massa alternativ på olika copyfunds att investera i. Att skapa ett konto på eToro är gratis och görs enkelt via länken nedan. Läs mer om våra andra guider för att komma igång med copy trading!

— Starta ett konto på eToro idag!

nostress

Risk

Som alla investeringar innebär all handel risk. Riskera endast det kapital du är beredd att förlora. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.