Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v31)

Enligt våra förväntningar plockade Falkenberg och AIK hem segrarna i helgens matcher. Detta innebär att Tiotusingen åter igen ligger på plus, vilket är en trend vi ska försöka hålla.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

04-08-2018 Östers IF – Varbergs BoIS 1 (1.62)

Det har gått elva matcher sedan Varberg senast vann, fem lika och sex förluster. Öster har däremot fyra vinster och ett likaresultat de senaste fem matcherna. Form och hemmaplan bör ge en rödblå seger på lördag.

05-08-2018 Hammar IF – Trelleborgs FF 1 (1.27)

Efter 1-3 vinsten mot Trelleborg borta i måndags ser vi att Hammarby inte bör ha några större problem att ta hem detta på hemmaplan.

Totalodds: 2.06

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 530 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida