Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v32)

Förra helgen lyckades inte Öster få med sig alla poäng från hemmamötet med Varberg. Därför backade Tiotusingen. Efter ett sommaruppehåll som kännts som en evighet börjar äntligen Europas toppligor att dra igång. Först ut är Premier League där vi hittat en dubbel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

11-08-2018 Newcastle – Tottenham 2 (2.10)

Tottenham har mer eller mindre varken köpt eller sålt spelare i sommarens transferfönster och man har förlängt kontrakten med storstjärnan Kane och tränare Pochettino. Man har en stabil trupp som ska kunna slåss i toppen. Newcastle ser ut att bli ett lag på undre halvan och trots att Tottenham har spelare som ännu inte är tillbaka från semestern (pga VM-spel) så ska man vinna.

11-08-2018 Huddersfield – Chelsea 2 (1.63)

Chelsea förlorade förra helgen Community Shield mot Manchester City. Man har fått in en ny tränare efter att man sparkat Conte som på slutet blev ovän med flera spelare. Laget lär vara revanschsuget efter förra årets 5e plats i ligan. Huddersfield är ett av lagen som är tippade att trilla ur Premier League iår och vi tror man får en dålig start mot Chelsea.

Totalodds: 3.42

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1210 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida