Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v33)

Förra veckans spel på premiären av Premier League gick vägen och nu har Tiotusingen gått in 4/5 senaste helgerna! Nu satsar vi på omgång två och har hittat en fin dubbel som vi tror ger ytterligare klirr i kassan!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

18-08-2018 Everton – Southampton 1 (1.97)

Everton har under sommaren shoppat till sig en riktigt spännande trupp och försöker nu att utmana ”the big six” på riktigt. I premiären drog Jagielka på sig ett tidigt rött kort men man lyckades ändå få med sig ett oavgjort resultat borta mot Wolves, tack vare två mål av rekordvärvningen Richarlison. Southampton är inte vad man var för ett par år sedan och nu är även risken stor för att man trillar ur högstaligan denna säsong. 

18-08-2018 Tottenham – Fulham 1 (1.29)

Tottenham tog en stark bortaseger mot Newcastle i premiären och tar sig nu an nykomlingen Fulham, som i sin tur förlorade sin premiär mot Crystal Palace. Hemma ska Tottenham inte ha några problem att vinna komfortabelt mot grannen från sydväst och möjligen får vi se skyttekungen Kane’s första mål för säsongen.

Totalodds: 2.54

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 771 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida