Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v34)

Tiotusingen ligger i upptrend med fem av sex senaste bet vunna! Nu blickar vi framåt med en ny trippel på helgens Premier League -matcher!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

25-08-2018 Wolverhampton – Manchester City 2 (1.27)

Nykomlingen Wolverhampton har fått en trög start på säsongen med lika mot Everton och förlust mot Leicester. City däremot har levt upp till förväntningarna och visat sig starka. Efter vinst i de första två ligamatcherna samt i Community Shield så ser vi att favoriterna City bör plocka hem tre poäng borta mot Wolves.

25-08-2018 Arsenal – West Ham 1 (1.38)

Både Arsenal och West Ham står på noll poäng efter två omgångar. Arsenal har dock mött ligafavoriterna Manchester City och topprivalerna Chelsea. West Ham, som värvat friskt i sommar, ser ut som ett virrigt och icke-samspelt lag. Vi tror att Arsenal är revanschsugna och tar sin första ligaseger under nya tränaren Emery.

25-08-2018 Liverpool – Brighton 1 (1.19)

Liverpool står på full pott efter två omgångar och Klopp’s nyförvärv känns redan inskolade i det effektiva presspel som laget spelar. Brighton tog senast en stark hemmaseger mot Manchester United, men på Anfield lär man inte ha en chans mot snabbheten hos Salah och hans vapendragare.

 

Totalodds: 2.09

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 545 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida