Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v35)

Tiotusingen var endast ett ribbskott på övertid av Agüero ifrån att ta sin tredje raka vinst. Denna gången skippar vi att spela på City, men vi har hittat två andra spelbara Premier League-matcher.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

01-09-2018 Everton – Huddersfield 1 (1.53)

Everton har trots två utvisningar på de tre inledande ligamatcherna lyckats hålla förlustkolumnen tom. Man har sett bra ut både spelmässigt och taktiskt och nyförvärven har presterat från start. Huddersfield har o andra sidan endast en poäng såhär långt och osmickrande målskillnaden 1-9. Everton är det bättre laget och på hemmaplan ska man vinna.

02-09-2018 Cardiff – Arsenal 2 (1.64)

Arsenal tog en efterlängtad seger mot West Ham i förra omgången och möjligtvis släpper det för Emery’s mannar nu. Cardiff ser riktigt svaga ut och trots spel med en man mer stora delar av de inledande matcherna har man inte lyckats ta en trepoängare. Laget från Wales är en av favoriterna att trilla ur högsta ligan denna säsong. Truppmässigt ska man inte ha en chans mot Londonlaget. 

Totalodds: 2.51

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 755 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida