Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v36)

Tiotusingen blev förra helgen sviken av Everton som kryssade hemma mot Huddersfield, medans Arsenal gjorde jobbet. Denna vecka blandar vi i fotbollskvalité med en match från Superettan och en från den nya UEFA satsningen – Nations League.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

08-09-2018 J-Södra – Gefle 1 (1.64)

Gefle ligger sist i Superettan och med fyra raka förluster ser det ut som att det kan bli division 1 spel nästa säsong. J-Södra riskerar även dom att bli inblandade i bottenstriden om man inte börjar plocka fler poäng. Men man är inne i en uppåtgående trend och bör vinna hemma mot jumbon.

09-09-2018 Frankrike – Holland över 2.5 mål (1.72)

Världsmästaren Frankrike tar emot Holland som missade VM-slutspelet i somras. Detta är två extremt offensiva lag och Hollands försvar har de senaste åren inte sett nåt vidare stabilt ut. Därför tror vi på en målrik historia och spelar på över 2.5 mål i matchen!

Totalodds: 2.82

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 910 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida