Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v37)

Tiotusingen gick vägen förra helgen då J-Södra vann och Frankrike-Holland blev tillräckligt målrikt. Nu är äntligen seriefotbollen tillbaka efter förra helgens landslagsuppehåll och vi har kikat närmare på en Premier League-dubbel.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

15-09-2018 Newcastle – Arsenal över 2.5 mål (1.73)

Arsenal har fått igång poängskörden genom två raka vinster. Att spela Lacazette och Aubameyang tillsammans från start senast verkade vara ett bra drag av Emery. Båda anfallarna är extremt målfarliga och vi tror att åtminstone någon av dom hamnar i målprotokollet denna matchen också. 6/8 spelade ligamatcher för Arsenal och Newcastle har slutat med minst tre mål denna säsong. Så oddset på över 2.5mål känns bra!

16-09-2018 Wolverhampton – Burnley 1 (1.80)

”Wolves” är kanske ligans mest spännande nykomling. Man har minst sagt värvat friskt inför säsongen och har hitills imponerat spelmässigt. Förra säsongens skräll; Burnley har o sin sida underpresterat stort. Mycket tyder på att det extra Europaspelet tagit på krafterna och man står nu endast på en poäng efter fyra spelade omgångar. Vi tror Wolves vinner på hemmaplan!

Totalodds: 3.11

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1057 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida