Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v38)

Tiotusingen är inne i en stark trend och har efter helgens spel uppnått sin högsta nivå hittills. Nu ska vi försöka bygga på bankrullen ytterligare och har till helgen hittat en Premier League-dubbel:

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

22-09-2018 Cardiff – Manchester City 2 (-1) (1.44)

Manchester City åkte på en chockförlust hemma mot Lyon i Champions League trots att man spelmässigt dominerade matchen. Nu lär man vara revanschsugna och stackars Cardiff kommer att få ta smällen. Vi tror det kommer vara spel mot ett mål och väljer därför att spela på att City vinner med minst två mål!

23-09-2018 West Ham – Chelsea över 2.5 mål (1.59)

Chelsea har, överraskande nog, full pott i ligan såhär långt. Sarris offensiva spel verkar ha satt sig direkt och Londonlaget spottar in mål. 14 stycken på de fem inledande matcherna. West Ham har o sin sida släppt in 11 mål på sina fem första matcher. Åtta utav tio av lagens sammanlagda matcher har slutat med minst 3 mål och detta gör att vi spelar på över 2.5 mål i Londonderbyt. 

Totalodds: 2.29

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 645 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida