Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v39)

Tiotusingen gick på pumpen förra helgen då derbyt mellan West Ham och Chelsea, trots mängder av målchanser, slutade mållöst. Då hjälpte det föga att vår profetia gällande Manchester Citys överkörning av Cardiff blev verklighet. Nu tar vi nya tag och till helgen har vi hittat ytterligare en Premier League-dubbel:

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

29-09-2018 Huddersfield – Tottenham 2 (1.46)

Tottenham tog i helgen revansch på den snöpliga förlusten i Champions League genom att besegra Brighton borta. Harry Kane gjorde återigen mål och hittar nog snart tillbaka till toppformen. Huddersfield har inte imponerat såhär långt och förlorade i helgen mot Leicester. Man ligger nu sist i tabellen och står på två ynka poäng efter sex omgångar. Vi tror att Tottenham, trots ganska svag form, kommer vinna ganska komfortabelt.

29-09-2018 Chelsea – Liverpool över 2.5 mål (1.70)

Chelsea misslyckades förra helgen, trots mängder av chanser att göra mål på West Ham. Liverpool o andra sidan gjorde tre på Southampton och har fortsatt full pott i ligaspelet. Det är två målfarliga lag som möts i detta toppmöte och det mesta tyder på att det blir en målrik historia. Vi spelar på att det blir minst tre mål i matchen.

Totalodds: 2.48

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 741 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida