Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v40)

Efter helgens 1-1 resultat mellan Chelsea och Liverpool gick det inte vägen  för Tiotusingen. Men som alltid kommer vi igen, denna vecka med en grym trippel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

06-10-2018 Udinese – Juventus 2 (1.37)

Juventus har nio raka segrar. Senaste vinsten mot Young Boys skötte Juventus och Dybala galant utan Ronaldo på planen. Vi ser inte hur Udinese skall stå emot detta momentum och lägger våra pengar på favoriten!

06-10-2018 Empoli – Roma 2 (1.67)

Veckans högsatsning ligger på Roma. Efter en trygg 5-0 seger i Champion Leauge-mötet mot Viktoria Plzen ser vi positivt mot helgens möte . Empoli har ingen vinst på sju raka matcher och ligger in en riktigt usel form. Med korten på bordet så tror vi tror på Robin Olsen och Roma.

07-10-2018 Southampton – Chelsea  2 (1.63)

Chelsea gjorde en bra match mot Liverpool senast och var nära på att få med sig alla tre poäng, om det inte varit för Sturridges kanonträff i slutminuterna. Nya tag till helgen där Southampton hemma bör vara görbart.

Totalodds: 3.73

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1365 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida