Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v41)

Tiotusingen har vänt trenden och har i tio veckor haft en tydlig upptrend, vi ligger nu på 31% plus vilket är all time high! Vi firar detta med ett Nations league bet, denna vecka en Singel:

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Singel:

13-10-2018 Netherlands – Germany 2 (2.08)

På lördag möts Holland och Tyskland på Johan Cruijff Area i Amsterdam. Tyskland försöker lägga fiaskot i Ryssland bakom sig och spelade 0-0 mot Frankrike i september, dock kanske som det bättre laget. Nederländerna drog igång Nations League med en 2-1 förlust borta mot just Frankrike, trots förlusten ser laget bra ut och man jobbar för fullt för att återupprätta statusen som något att räkna med. Trots detta och en kokande hemmaarena tror vi inte att Nederländerna kan stå emot Die Mannschaft på lördag, då Tyskland är det starkare laget.

Totalodds: 2.08

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 540 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida